Pensioen en pratijkoverdracht

Beste mensen, 

Met ingang van maandag 2 april 2018 ga ik met pensioen.

Na 35 jaren met veel plezier en toewijding als uw huisarts te hebben gewerkt, bereik ik dit jaar de pensioengerechtigde leeftijd. Het is daarom dat ik van de mogelijkheid gebruikmaak, om mijn praktijk over te dragen aan de huisartsenpraktijk Hoogezand-Sappemeer Oost.

Mijn collega’s dokter T.J. Schuiling en dokter A.M. van der Burg zullen mijn werkzaamheden overnemen, ondersteund door assistentes Paulien Stuut–Bolhuis en Elodi Kooman.
Tot en met de datum van de overdracht, blijft de dienstverlening van onze praktijk ongewijzigd.

Sinds de overname van de praktijk in 1983heb ik samen mijn vrouw, met veel patiënten en families een langdurige vertrouwensrelatie opgebouwd. We zullen deze contacten missen, zodra de werkzaamheden stoppen, maar mijn kwakkelende gezondheid en de gestegen leeftijd maken dit besluit helaas onvermijdelijk.

Wij zijn bijzonder gelukkig met het feit dat ons pand aan de Noorderstraat 37, na de brand in januari 2015, wordt herbouwd. De praktijk zal daar echter niet terugkeren. Aan het einde van dit jaar of begin volgend jaar neemt de groepspraktijk, samen met Apotheek Sappemeer en Fysiotherapie Sappemeer haar intrek in een nieuw gezondheidscentrum aan de Noorderstraat 151 abc.

Er komt op vrijdag 1 juni van 14.00 t/m 17.00 uur een afscheidsreceptie in het hernieuwde pand op Noorderstraat 37.
 

Voor nu dank ik u hartelijk voor uw vertrouwen, uw oprechte belangstelling in de jaren dat wij u van dienst hebben mogen zijn.

Met hartelijke groet,

Fam. N.A. Groeneveld
Borgercompagnie 10
9611 TB Sappemeer
tel.: 0598-372117
fax: 0598-433221


21-03-2018